NORMES DE PARTICIPACIÓ

Els comentaris estan subjectes a moderació prèvia, per la qual cosa és possible que no apareguin publicats immediatament. Per participar és necessari que t'identifiquis, a través de nom i d'un correu electrònic que mai serà publicat ni utilitzat per enviar correu spam. Els comentaris hauran de ser sobre els temes tractats al blog. Com és lògic, els que continguin insults o siguin ofensius no tindran espai en aquest blog. Els comentaris que no compleixin aquestes normes bàsiques seran eliminats i es podrà vetar l'accés d'aquells usuaris que siguin reincidents en una actitud inadequada.
L'autor no es fa responsable de les opinions i informació continguda en els comentaris.

4 thoughts on “VEINTE AÑOS DE LA MUERTE DE ERNEST LLUCH. LUCES Y ALGUNA PEQUEÑA SOMBRA

 1. Helena R. dice:

  Jo també tinc aquesta percepció ambivalent de l’Ernest Lluch. Tot i que la seva mort ens va deixar un sentiment d’injustícia i desgràcia. Celebro que m’hagis aclarit el tema de la LOAPA perquè, encara ara, tenia la primera versió, que havia renunciat a ser portaveu del PSC per no presentar les seves esmenes, cosa que no era agradable de creure.
  Recordo una anècdota que explicaven del seu pas pel ministerio que em feia molta gràcia. Diu que els funcionaris madrilenyos li deien “el abominable hombre de las 8” perquè acostumava a arribar d’hora .

  1. josepmariavia dice:

   Gràcies pel teu comentari Helena! Per desgràcia, no anem sobrats de persones de la vàlua d’Ernest Lluch tot i que els que estàvem al Departament de Sanitat de la Generalitat sabem que no ens ho va fer fàcil com a Ministre del ram.

 2. Raitán dice:

  A esto se llama tirar un cestado de mierda con sordina a Ernest Lluch.

  1. josepmariavia dice:

   No era en absoluto mi intención. Es una injusta víctima del terrorismo,tuvo una buena trayectoria académica y era un buen hombre.
   Eso no quita que los que vivimos en primera línea la negociación de la financiación de la sanidad catalana con él de Ministro, podamos decir con datos objetivos y contrastables, que nunca, ni antes ni después, ningún Ministro de Sanidad dió peor trato financiero al sistema de salud catalán. Las razones las desconozco, pero no lo atribuyo en ningún caso a nada que suponga una etiqueta personal denigrante para Ernest Lluch. Desconozco cuáles fueron sus razones. Seguro que las tenia y no pretendo usarlas para manchar su recuerdo como persona. Casi nadie hace todo bien en la vida y no por eso hay que poner etiquetas denigrantes. Ningún cesto de mierda. Respeto absoluto a su recuerdo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *